Solo

Jessica har arbetat professionellt i många år som både fast anställd och frilansande soloartist. Med en musikalisk bredd inom pop, soul, jazz och rock och en naturlig och utåtriktad positiv energi tar hon sig an publiken med glimten i ögat. En solist till stora som små sammanhang, konserter, musikal, produktioner, coverband, event, företagsgig, bröllop eller trubadur, erfarenheterna sträcker sig brett och långt tillbaka. Under våren 2020 kan man se henne som en av huvudsolisterna i den hyllade konsert turnén Från Broadway till Duvemåla.

Kör

Jessica är också en etablerad och erfaren körsångerska och medverkar ofta i stora och små produktioner, där ibland Tommy Körbergs "Stad i juleljus" på Göta Lejon, CARPE DISCO med Andreas Lundstedt på Berns och Kalle Moraeus med vänner på Dalhalla.

Sånglektion

Att sjunga handlar inte bara om att ha rätt teknik, kunna ta höga toner eller sjunga rent. Har man inte känslan eller redskapen till att förmedla ett budskap så mister hela sången sin innebörd. Under sånglektionerna arbetar man med att jobba fram en god teknisk grund i kombination med just känslan i sången och framförandet.
Båda delarna är lika viktiga. 
För rutinerade sångare finns även möjlighet till auditionträning.
Sång är för alla, oavsett tidigare erfarenhet inom sångteknik och scenframträdanden. Får man bara redskapen till att lära känna och hitta sitt eget sound så har vi alla potential.
Skicka ett medelande under fliken KONTAKT för att skräddarsy lektionsupplägg som passar dig.

Scenisk Erfarenhet

Januari 2020 / Huskör Handbolls-EM, Tele2 Arena
December 2019 / CARPE DISCO, Andreas Lundstedt, Berns
November 2019 / Hyllningsshow, Pepson Produktion, Umeå
Oktober 2019 / Från Broadway till Duvemåla
Juli 2019/ Moraeus med vänner, Dalhalla
2016-2019/ Wallmans Cirkusbygningen, Köpenhamn
December 2018 / "Stad i Juleljus", Tommy Körberg, Göta Lejon

2014-2016 / Wallmans Salonger Lindvallens Wärdshus

2015 / Duoprojekt Jessica Berge Duo
2012-2014 / Sunwing Family Resorts
2012 / By Grace
2011 / Lucia, St Paul’s Cathedral, London
2010 / Lilith Eve’s 10-årsjubileum Kungsträdgården