Solo

Jessica har arbetat professionellt i många år som både fast anställd och frilansande sångerska i olika sammanhang. Med en musikalisk bredd inom pop, soul, jazz och rock och en naturlig och utåtriktad positiv energi tar hon sig an publiken med glimten i ögat. Det har varit allt från större produktioner, egna konserter, bröllop, coverband, middagsunderhållning och inte minst under de 6 år som showartist.

Kör

När Jessica inte står som frontande sångerska kan man även finna henne i rollen som körsångerska i produktioner av alla dess storlekar. Stämsång och bakgrundskör är något hon har stor erfarenhet av. 

Under December 2018 medverkade hon som körsångerska samt solist i Tommy Körbergs "Stad i juleljus" på Göta Lejon, under sommaren 2019 körsångerska till Kalle Moraeou med vänner på Dalhalla och hösten 2019 gjorde hon också inhopp som körsångerska i den hyllade konsärturnén Från Broadway till Duvemåla, där hon till våren 2020 frontar som solist.

Sånglektion

Att sjunga handlar inte bara om att ha rätt teknik, kunna ta höga toner eller sjunga rent. Har man inte känslan eller redskapen till att förmedla ett budskap så mister hela sången sin innebörd. Under sånglektionerna arbetar man med att jobba fram en god teknisk grund i kombination med just känslan i sången och framförandet.
Båda delarna är lika viktiga. 
För rutinerade sångare finns även möjlighet till auditionträning.
Sång är för alla, oavsett tidigare erfarenhet inom sångteknik och scenframträdanden. Får man bara redskapen till att lära känna och hitta sitt eget sound så har vi alla potential.
Skicka ett medelande under fliken KONTAKT för att skräddarsy lektionsupplägg som passar dig.

Scenisk Erfarenhet

Oktober 2019 / Från Broadway till Duvemåla
Juli 2019/ Moraeus med vänner, Dalhalla
2016-2019/ Wallmans Cirkusbygningen, Köpenhamn
December 2018 / "Stad i Juleljus", Tommy Körberg, Göta Lejon

2014-2016 / Wallmans Salonger Lindvallens Wärdshus

2015 / Duoprojekt Jessica Berge Duo
2012-2014 / Sunwing Family Resorts
2012 / By Grace
2011 / Lucia, St Paul’s Cathedral, London
2010 / Lilith Eve’s 10-årsjubileum Kungsträdgården